BENVINGUTS

SHOP NOW

Hazte miembro del WINE CLUB

BENVINGUTS

compromís amb la terra

Fundada l’any 2002 per la família Domenech-Nogueroles amb l’objectiu de conservar i millorar el patrimoni natural de la finca, creant un projecte vitivinícola que expressi el paisatge i la biodiversitat de l’entorn, convertint-se en un ecosistema únic. L’any 2015, el resultat de tot aquest treball es va consolidar per a rebre el reconeixement de “Vi de Finca Qualificat” per part del Incavi i la DO Montsant.
“Cada ampolla de vi conté el paisatge, el sol, la vinya, una varietat ancestral i els valors d’aquesta terra i la seva gent”
Joan Ignasi Domènech

ELs VINS

Són “Terroirs” que impregnen d’un caràcter especial a les vinyes per produir grans vins de guarda. Vinyes Domènech, amb una agricultura ecològica (certificades pel CCPAE-2007) i biodinàmica, treballa l’harmonia entre la vinya i la biodiversitat que l’envolta per a que es realimentin entre elles donant uns vins mimètics amb el seu paisatge, tot plegat per fer uns vins mes saludables certificats per v-label aptes per vegeterians i vegans.

Els nostres vins han estat premiats a la guia de vins de Catalunya

VISITA'NS

Les ENOEXPERIÈNCIES de Vinyes Domènech posen en valor la biodiversitat botànica de les seves vinyes i els boscos del seu entorn. Una proposta única, diferent que només es pot gaudir en un entorn natural privilegiat on la natura és l’origen i la fi de les emocions. Sentiràs com el paisatge et captiva i et transporta d’una manera honesta a entendre la cultura del vi de la nostra terra i la seva gent.

 

WINE club

Tindràs accés anticipat i privat a la sortida de les noves anyades i als vins de producció limitada, a anyades especials i ampolles Magnum i a invitacions a enoexperiencies i events.