Una nit màgica de música i gastronomia

iv edició

PEP SALA

EN DIRECTE, PER GAUDIR-LO
DE MOLT A PROP

20 DE JULIOL DE 2024

A LES 20H

ENTRADES LIMITADES

Vinyes Domènech us ofereix una experiència en un entorn natural ùnic a l’aire lliure, nit de lluna plena un format acústic i íntim, que permet escoltar les composicions de Pep Sala en el seu estat més pur interpretant temes a la guitarra acústica i també al piano, l’oportunitat de revisar cançons que en Pep Sala ha composat al llarg dels anys, des de SAU, passant per la BANDA DEL BAR i fins a PEP SALA en solitari.

SHOW COOKING AMB AIRES DEL DELTA

La xef Neus Faiges de Cal Faiges ens delectarà amb un menú d’aires del Delta.

Vinyes Domènech us ofereix una experència en un entorn natural únic a l’aire lliure, nit de lluna plena un format acústic i íntim, que permet escoltar les composicions de Pep Sala en el seu estat més pur interpretant temes a la guitarra acústica i també al piano. És l’oportunitat de revisar cançons que en Pep Sala ha composat al llarg dels anys, des de SAU, passant per la BANDA DEL BAR i fins a PEP SALA en solitari. D'altra banda, la xef de Cal Faiges, Neus Faiges, oferirà un show cooking de productes de proximitat, tradicionals i innovadors, que són els tres pilars dels quals se sustenta aquest restaurant del cor del Delta.

MENÚ

BENVINGUDA

SHOW COOKING

A TAULA

ENTRANT

PRIMER

SEGON

POSTRES

PETITS FOURS

Del raïm al vi i del vi i els aromes a les textures  I seguirem amb un Menú de  

PROGRAMA

  • 20.00 h Benvinguda amb el Rosat de Mitjanit
  • 20.30 h Meet & Greet amb el Pep Sala
  • 21.00 h Show cooking de la xef Neu Faiges
  • 23.00 h Inici de l’actuació Pep Sala

PREUS:

  • 125 € PER PERSONA
  • PLACES LIMITADES A 40 PERSONES

Pels que no sigueu de la zona i vulgueu passar la nit us proposem Cal Torner de Guiamets www.caltorner.com i l’Hostal Sport www.hotelpriorat-hostalsport.com

comprar entrades

videos passades edicions